2013. szeptember 22., vasárnap

Inspired by ELLE 6.

Kivételesen még egész időben hoztam a szeptemberi ELLE-hez készített manikűrt. Ebben a hónapban nehéz dolgom volt, ugyan is a címlapon nem igazán látszik az Amanda Seyfried által viselt ruha, de azért megpróbáltam valamit összehozni. A ruha rózsaszín és arany része szolgált ezúttal inspirációként, nem akartam most túl sok színt keverni a körmeimen, úgyhogy a kék és narancs részeket inkább figyelmen kívül hagytam.
Alapnak az Essie Lovie Dovie-t használtam, erre arany díszítőlakkot kentem és a tetejére még egy kis Essence Make It Golden-t, majd a ruhán látható kis fehér csíkot akartam még valahogy belecsempészni a körmeimbe, végül is a díszítőcsíkok mellett döntöttem. Fehér sajnos nincs a birtokomba, úgyhogy egy ezüstre esett a választásom. Kicsit furcsa lett az arany és az ezüst együtt, de annyira talán nem vészes, kíváncsi vagyok, meddig fog fenn maradni.



 Nektek hogy tetszik ez a manikűr?

7 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik :) Van rajta fedőlakk? Bár gondolom igen, csak nem tudom kivenni, hogy van-e vagy nincs :) csak mert anélkül a szalag nem sokáig bírja, tapasztalat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:) igen, raktam rá fedőlakkot, de tartok tőle, hogy holnap már így is le kell mosnom:/

      Törlés
  2. nagyon szép lett, olyan egyszerű és nagyszerű!!és persze rózsaszín amit imádok <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök neki, hogy tetszik:) szerintem a rózsaszín a leggyönyörűbb szín a világon:3

      Törlés