2012. április 6., péntek

DM zsákbamacska

Ma eljutottam a DM-be és én is végre beváltottam a pontjaimat zsákbamacskára...:) Egy ideje már csak gyűltek a pontok és nem használtam őket semmire, úgyhogy most rögtön 300 pontot elhasználtam és kaptam 3 kis csomagot...:) És, hogy mit rejtettek?:D


Hát a 3 csomag tartalma meglehetősen hasonló volt, de ennek ellenére én örültem neki.:) Mindegyikbe volt 2 körömlakk, 1 szempillaspirál (sajnos mindhárom ugyanolyan), 1 parfüm minta, 1 pár fülbevaló, 1 kis fogkrém és 1 DM-es kuponfüzet...:)

Az Essence-s lakkból volt két egyforma is, de nem baj úgyis tetszik a színe legalább sokáig kitart...:) Olyan barackos színe van csak rossz lett a kép... Meg egy lila csillogós lakk volt még benn.:)
Pechemre mind a 3-ba ugyanolyan Miss Sporty lakk volt... Olyan homokszíne van... Hát egy ideig emiatt se kell aggódnom, hogy elfogy...:D

És az Essence-s lakkot le is teszteltem... Nekem nagyon tetszik a színe, csak sajnos a képen nem jön vissza... Nem valami jók ilyenkor fél 11-kor a fényviszonyok a szobámba..:)




6 megjegyzés:

  1. Hát kár hogy ennyire hasonlóakat fogtál ki, viszont jó, mert 300 pontot rá tudtál szánni :) Nekem csak 200 pontom van, de szerintem csak egyet váltok ki :)

    VálaszTörlés
  2. hát igen... kicsit olyan érzésem van, hogy az összesbe valami ilyen jellegű ajándék lehet... na mindegy azért örülök neki.:)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Én is váltottam ki zsákbamacskát, de nekem egy piros és egy lila csillogós lakk jutott. Esetleg nem lenne kedved egy barackszínű és egy szürke lakkot elcserélni ezekre?

    VálaszTörlés
  4. írj egy emailt és megbeszéljük:)
    anna1116@gmail.com

    VálaszTörlés