2014. július 31., csütörtök

Born Pretty Store vizes körömmatrica teszt

Lányok, bocsánat a hosszabb kihagyások miatt, kicsit zsúfolt ez a nyár, ráadásul holnaptól dolgozni is fogok, úgyhogy még kevesebb időm lesz, de azért igyekszem.
Ma egy Born Pretty Store vizes körömmatrica tesztjével készültem nektek. Már nagyon régóta terveztem ezt a bejegyzést, de valamiért csak most jutottam oda, hogy meg is valósítsam, ráadásul mintha minden összefogott volna ellenem még a körmöm is letörött a bal kezemen és a fehér lakkom is nagyon a végén jár már. Úgyhogy most a manikűrt csak a jobb kezemen szeretném nektek megmutatni, mert nem tartom valami esztétikusnak, hogy a bal kezemen a gyűrűsujjam körmét teljesen csutira kellett vágnom.
A körömmatricát egyébként tesztelésre kaptam és első látásra szerelem volt, nagyon megfogott ez a minta.:)
A felhelyezése a többi vizes matricához hasonlóan rendkívül könnyű, csak pár másodpercig vízben kell áztatni, majd felhelyezni a körmünkre, de a csomagoláson még egy rövid kis használati útmutató is található.
Eleinte úgy gondoltam, hogy valami nagyon kis halvány rózsaszín alapra fogom felragasztani őket, de aztán arra jutottam, hogy lehet, hogy azon nem érvényesülne olyan szépen a rózsaszínes árnyalatú virág, úgyhogy inkább maradtam a Moyra fehér lakkjánál.
A végeredményt én imádom, szerintem olyan, mint valami kínai porcelán, a kismadár meg különösen belopta magát a szívembe, nem győzök benne gyönyörködni.:)

Ha nektek is megtetszett ez a körömmatrica INNEN megrendelhetitek, valamint érdemes szétnézni még a Nail Art szekcióban is, mert rengeteg mesés dologra lehet ott bukkanni, sőt a BMB10 kód használatával még 10% kedvezményt is kaptok a vásárlásaitok során! :)
A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a róla alkotott véleményemet.

Nektek hogy tetszik ez a manikűr? Szeretitek a vizes körömmatricákat? :)

8 megjegyzés: