2014. június 23., hétfő

Born Pretty Store vizes körömmatrica teszt

Ismét érkezett egy csomagom a Born Pretty Store jóvoltából, amelyben egy nyomdalemez és két csomag vizes körömmatrica lapult, most ezek közül szeretném nektek megmutatni az egyiket.
Már nagyon régóta mozgatta a fantáziámat a körömdíszítésnek ez a módja, ugyanis mindenhol azt olvastam, hogy roppant egyszerű és a végeredmény sokkal szebb és mutatósabb, mint a "nemvizes" körömmatricák esetében.
Az egyik csomag amit választottam csupa állatos mintát tartalmaz, van benn kígyóbőr és tigrisszőr is. Egyébként alapból nem vagyok oda az ilyen mintákért, de ez mégis megfogott (bár a tigrisfejet még nem tudom, hogy fogom-e használni) és azonnal tudtam, hogy ez lesz az egyik amit választani fogok.
Elsőnek a kedvencemet, a kék kígyómintát próbáltam ki. Kicsit féltem az egésztől, tartottam tőle, hogy majd elrontok valamit és kárba megy pont az a minta, ami legjobban tetszik, de szerencsére nem így történt.:)
Örömmel állíthatom, hogy ezek a matricák tényleg a körömdíszítés egyik legegyszerűbb módjai, szerintem a kevésbé türelmes emberek is nyugodtan megpróbálkozhatnak vele.:)
Alapnak én az OPI Can't Find My Czechbook-ot használtam, megvártam amíg ez teljesen megszárad és ezt követően ragasztottam fel a matricákat. Az egésznek igazából annyi a titka, hogy a matricát felhelyezés előtt pár másodpercig vízbe kell áztatni. A felhelyezés után narancsfa pálcával távolítottam el a felesleget, majd az Essence BTGN fedőlakkjával fixáltam az elkészült alkotást.
Sajnos az egyik mutatóujjamon a fedőlakk kicsit elkente a mintát, de ettől eltekintve teljesen elégedett vagyok az eredménnyel:

Az én körmeimen egyébként szörnyen kevés ideig maradnak meg a manikűrök, 1-2 nap után már pattognak le, úgyhogy teljesen meg voltam döbbenve, hogy holnap lesz egy hete a körmömön és csak nagyon minimális kopást lehet rajt észrevenni (kivéve a bal kezem mutatóujján, de az sem a matrica hibája, hanem sajnos letörött a körmöm...) úgyhogy csináltam is nektek egy képet a jobb kezemről, hogy ti is lássátok milyen állapotban van durván egy hét elteltével, sajnos a fényviszonyok nem voltak valami jók, de szerintem ez akkor is magáért beszél:

Ha nektek is megtetszett ez a körömmatrica, akkor INNEN ti is megrendelhetitek, valamint érdemes még szétnézni a Nail Art részlegen is, mert rengeteg klassz dologra lehet ott bukkanni és a BMB10 kód felhasználásával még 10%-os kedvezményt is kaptok a vásárlásaitoknál.:)
A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a róla alkotott véleményemet.

Nektek hogy tetszenek a körmök? Ti próbálkoztatok már a vizes matricákkal? Nektek is ilyen pozitív tapasztalataitok voltak?:)

6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon királyul néz ki :)

    VálaszTörlés
  2. jujj de kék*.* szép:))) állat:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gondoltam, hogy neked elnyeri a tetszésedet:3

      Törlés
  3. Még soha nem próbáltam ilyet, de nagyon jól néz ki, az meg főleg tök jó, hogy ilyen sokáig maradt jó állapotban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eleinte tartottam tőle kicsit, de pozitívan csalódtam, tényleg csak ajánlani tudom:)

      Törlés