2013. március 24., vasárnap

...and that's who I am 6.

Mivel a tegnap felkent Pixie Dust még kiválóan tart a körmeimen, úgy gondoltam, hogy ma nem lakkos bejegyzéssel jövök, hanem inkább hozok egy újabb "and that's who I am"-es posztot.
A képeket ismét véletlenszerűen választottam..
 i eat when i'm sad. - eszem, amikor szomorú vagyok
Meg akkor is amikor nem... 
Néha még én is elgondolkozom, hogy hova fér belém ennyi kaja...
Ha szomorú vagy ideges vagyok akkor egész egyszerűen csak megpróbálok belefulladni az édesség tartalékaimba vagy rosszabb esetben a zacskós levesbe.
 i think too much - túl sokat gondolkozom
Sajnos. Egyszerűen mindenen annyit tudok rágódni, hogy az már szörnyű. És általában ennek az a vége, hogy tök hülyeségeket találok ki, olyan dolgokat amik soha nem is fognak megtörténni, de emiatt túl stresszelek mindent. 
Az lenne a legjobb, ha lenne egy "Merengőm", mint Dumbledore-nak és a felesleges gondolataimat csak beletölteném ebbe és akkor foglalkoznék csak velük, amikor kedvem tartja.:)
 i love train. - szeretem a Train-t
Mostanában nagyon megszerettem ezt az amerikai pop-rock együttest, bár én inkább popnak mondanám... Ráadásul rájöttem, hogy tudatalatt már eddig is rengeteg számukat ismertem, csak nem tudtam, hogy ki is az előadó.
Jelenleg a kedvenceim tőlük: Save Me, San Francisco, Drops of Jupiter, 50 Ways To Say Goodbye, Drive By, Mermaid, When I Look To The Sky... De még hosszasan sorolhatnám.
 i have big dreams. - nagy álamaim vannak
De még mekkorák... 
Először is szeretnék orvos lenni, mégpedig sebész.
Beszeretném járni a világot, nagyon sok hely van, ahova el szeretnék jutni, elsősorban Egyiptomba és Kubába.
Egy műkörmös tanfolyamot is elakarok végezni, bár talán ez annyira nem tartozik ide...
Illetve szeretném, ha egy piramisba temetnének el... Haha... Mondjuk erről már megegyeztünk a barátnőimmel.
De még hosszan sorolhatnám.
 i'm a hufflepuff - Hugrabugos vagyok
Gondolom már a Merengős résznél rájöttetek, hogy Harry Potter rajongó vagyok, ha eddig nem tudtátok volna.:)
Nem tudom, hogy hányan ismeritek a Pottermore.com -ot, nekem nagyon elnyerte a tetszésemet ez az oldal. J. K. Rowling hivatalos oldala, ahol a regisztráció után végig haladhatsz a Harry Potter könyveken, sok érdekes, könyvből kimaradt dolgot tudhatsz meg és te is a részese lehetsz egy kicsit ennek az egész Varázs Világnak. Vehetsz állatot, amit magaddal viszel az iskolába, saját, személyre szabott pálcád lesz, nekem egy 11 és 3/4 hüvelykes fügefa pálcám van sárkány-szívizomhúrral, ami meglepően suhogós, sőt még házakba is beosztanak. 
Tehát így lettem én Hugrabugos és büszke tagja vagyok a házamnak.
 i love how i met your mother. - szeretem az Így jártam anyátokkalt.
Az eddigi összes részét láttam és hihetetlenül várom, hogy Ted végre megismerje a feleségét. Mondjuk mostanában már kezdem azt érezni, hogy túl hosszúra nyújtják a történetet és akármennyire is szeretem jobb lenne, ha befejeznék. De szerencsére már egyre több utalás van rá, hogy lassan találkozik a "nagy Ő"-vel.
A mostani évad szerintem elég jóra sikerült, de azt hiszem az eggyel vagy kettővel ezelőtti volt az, amit már a vége felé nagyon untam és kicsit erőltetettnek éreztem az egészet, csak időhúzó részek voltak.
 i love someone who will never love me back. - szeretek valakit, aki soha nem fog viszont szeretni
És a végére egy kicsit lehangolóbb, csak, hogy hű maradjak a Kingával, illetve a brazil levelezőtársammal, Rafaelel folytatott hétvégi beszélgetésekhez...

Rátok igaz valamelyik ebből az adagból?:)



2013. március 23., szombat

Az első Zoya lakkom: Pixie Dust - London

Tudom, tudom, hogy lakk-stopon vagyok ameddig összejön a koncert ára, de ezt a gyönyörűséget még március 1-jén rendeltem a SaleNail.com -ról és most a héten érkezett meg. Amikor anya a telefonba mondta, hogy hozott nekem valamit a postás azt hittem, hogy az Ebay-ről rendelt nyakláncom lesz az, úgyhogy annál nagyobb volt a meglepetés, amikor kinyitottam a buborékos borítékot és egy körömlakk csusszant ki belőle.
Mégpedig nem más, mint a Zoya Pixie Dust kollekciójának az egyik darabja, ami a London nevet viseli.
Ez a rendelés három szempontból is "mérföldkő" az életemben. Egyrészt mert ez az első netről rendelt körömlakkom, másrészt ez az első Zoya lakkom, harmadszor pedig azért, mert ez az első Liquid Sand lakkom.
Eddig nem voltam híve a netről való körömlakk rendelésnek, mégis jobb élőben látni, hogy mit is veszel meg, nem kell heteket várnod, hogy kipróbálhasd az új szerzeményed és nehezebben vernek át. Viszont amikor megláttam a Zoya Pixie Dust kollekcióját tudtam, hogy ennek bizony nem fogok tudni ellenállni. Sajnos Magyarországon ennek a márkának a lakkjai ugyebár nem kaphatóak, úgyhogy kiválasztottam egy megbízhatónak tűnő oldalt, leadtam a rendelésem és izgultam.
Tegnap óta van a birtokomban a lakk, de azóta is szinte percenként a kezembe veszem és gyönyörködöm benne egy picit. A színében, a csillámokban, csak magában az üvegben és a fehér Zoya feliratban.:)
A Liquid Sand formuláról már bizonyára mind hallottatok, elég felkapott lett az útóbbi időben. Ha mégsem, röviden a Liquid Sand, vagyis a "Folyékony homok" lakkok mattra száradó csillámos körömlakkok. Sok blogon olvastam már tesztet erről a különleges formuláról, úgyhogy jó végre magamon megtapasztalni, hogy mi is ez...
A lakknak száradás után finoman érdes lesz a felülete, de abszolút nem zavaró, nem akad bele semmibe, se hajba, se nylonharisnyába. Utóbbit nehezen tudtam elhinni, de teszteltem és örömmel jelentem, hogy a harisnya ép bőrrel megúszta a körmeimmel való találkozást.:)
Amin kicsit meglepődtem az a Zoya lakk üvege. Félreértés ne essék, képen már rengeteget nézegettem a márka lakkjait, de általában csak előlnézetes képet láttam róluk és amikor végre a kezembe foghattam egyet rendesen meglepődtem, hogy milyen kis dagi... Persze ez nem negatívum, sőt...
Az üveg 15 ml-es, az ecsete szerintem viszonylag vékony, de könnyen kezelhető.
A száradási ideje elég gyors volt, mire végeztem a jobb kezemmel a bal már majdnem teljesen száraz volt, persze utána még azért egy jó darabig óvatosan mászkáltam, nehogy mégis kárt tegyek benne.
Jó sok képet csináltam róla, gyönyörködjetek ti is:
 A lakk egy rétegben.
 Száradás közben, már két rétegben.
 A végén pedig már megszáradva, lemattulva.
Összeségében elégedett vagyok ezzel a lakkal, örülök neki, hogy megrendeltem. A tartósságáról még nem tudok nyilatkozni mivel még csak fél napja van a körmömön, de majd mindenképp írok késöbb arról is.
A SaleNail-el kapcsolatban meg annyit, hogy megbízható volt meg minden, de kicst viccesnek tartom, hogy a $6.99-os lakknak $7.99 volt a postaköltsége. Így utólag belegondolva lehet, hogy Ebay-ről olcsóbban is meglehetett volna szerezni, de nem rágódom ezen, mert így meg legalább biztos volt, hogy azt kapom, ami a képen van.
Nektek van Liquid Sand lakkotok? Mi a véleményetek róluk?
Zoya lakkokkal, hogy álltok?:)



2013. március 16., szombat

OPI - OPI... Eurso Euro

Mielőtt azt hinnétek nem eddig tartott a nagy nem veszek lakkot kijelentésem, ezt a kis szépséget még pénteken vettem és azóta nem tudok nem gyönyörködni benne.
Az egész Euro Centrale kollekció nagyon tetszik, különösen a Polka.com, a négy magyar lakk és persze ez a kis szépség.
Előre féltem, hogy nehéz lesz választanom, de amint beléptem a boltba tudtam, hogy ő kell nekem. Ilyen árnyalatú kékem abszolút nincs, eddig a legsötétebb kékem az Astor Electric Blue lakkja volt, de ez teljesen más. Két rétegben remekül fed, csak azt sajnálom, hogy nincs itthon normális fedőlakkom és ez szerintem nagyban ront a végeredményen, de még így is elnyerte a szívemet ez az üvegbe zárt kis csoda.
Próbáltam fényképezni a szobámba, a nappaliba, a teraszon, árnyékban és ha nem is napsütésben, de természetes fényben, de egyszerűen lehetetlen lekapni a valódi színét ennek a gyönyörű sötétkéknek.
Talán még ezeken a képeken egész jól visszajön a színe.
Nektek, hogy tetszik? Csak én vagyok teljesen szerelmes az Euro Centrale kollekcióba?


2013. március 15., péntek

Nem hiszem el!

Ezt most muszáj leírnom. Előre szólok, hogy nem körmös poszt következik és nem vállalok felelőséget az esetleges értelmetlen dolgokért, de teljes mértékben önkívületi állapotban vagyok...
A Nickelback jön Ausztriába és Magyarországra! Egyszerűen nem tudom feldolgozni ezt a hírt... Kattintgatok össze-vissza a gépemen, de semmi nem érdekel csak ez pörög bennem folyamatosan. Bécsbe októberbe, Pestre pedig novemberbe jönnek. Ráadásul novemberben van a szülinapom. Mekkora öröm lenne a 18. szülinapomon eljutni egy Nickelback koncertre, el se tudom képzelni. Nekem muszáj eljutnom. Ha az kell akkor nem veszek lakkokat, ugyan tele van az Ebay-es wishlist-em jobbnál jobb dolgokkal, de semmit nem rendelek meg, csak erre fogok spórolni. Úristen nem tudom elhinni.... Szó szerint folynak a könnyeim...:')

Egy kis hangulat:

Macsekos körmök

Mielőtt bármit elkezdenék írni, köszönöm szépen lányok, hogy így kiálltatok mellettem az előző bejegyzésben, nagyon sokat jelentett nekem, egészen meghatottak a kedves hozzászólásaitok!:)
Most, hogy elkezdtem írni ezt a posztot belegondoltam és rájöttem, hogy nagyon elszaporodtak az utóbbi időben a kékes színű körmök. Ráadásul már tervezem a következő bejegyzést és abban is egy sötétkék lakkot fogok bemutatni. Remélem senkinek nincs ellenére ez a szín, ha mégis akkor kitartás!:)
A körmöket szerda este csináltam, de a mattosítómat itthon felejtettem, úgyhogy az csak ma került rá. Hosszas keresgélés után bukkantam rá google-be ilyen jellegű körmökre és kiakartam rakni az eredetit is, de egyszerűen sehol nem találom..:|
Alapnak az OPI Mermaid's Tears-t használtam, erre mentek rá a kis háromszögek az OPI Rodeo Rose, egy Lovely fehér és egy Miss Sporty lila felhasználásával. A kontúrt Moyra feketével csináltam, illetve a gyűrűsujjon látható kis cicust is. A fedőlakk pedig a NYC Matte Me Crazy lakkja.
 Illetve ért egy kis öröm is a héten, ugyanis hétfőn megérkezett az egyik Ebay rendelésem, ami nem más volt, mint egy szilikonos telefontok, ugyanis az előző (egy fehér, rózsaszín orchideákkal) már nagyon kopott volt, bekoszolódott és már cikinek éreztem társaságban elővenni a telefonomat....
A koszosodás megelőzése érdekében most egy fekete mintás tokot választottam.
Nagyon örülök, hogy végülis emellett döntöttem, mióta kibontottam egyszerűen nem tudom nem ezt nézegetni, annyira tetszik!
 Hogy álltok a kék körömlakkokkal? Mi a véleményetek a körmökről? És a telefontokról?:)






2013. március 14., csütörtök

Üzenet egy kedves Névtelen hozzászólónak

Nem vagyok az a típus aki különösebben ki akad egy-egy hozzászóláson vagy hasonlók, de azért akadnak néha olyan dolgok, amiket én sem tudok szó nélkül hagyni. És ez most szerintem abszolút "megérdemel" egy külön bejegyzést.
Ma boldogan ücsörögtem a Mekiben és a megérdemelt csibeburgeremet majszoltam, örültem, mert túléltem a kint tomboló szélvihart és épp a brazil levelezőtársamnak válaszoltam (:P), amikor ránéztem az emaileimre és láttam, hogy 2 Névtelen hozzászólás érkezett a blogomra. Rögtön összeszorult a gyomrom, mert tudtam, hogy ez most valami negatív lesz, ugyanis Névtelenül csak egy embertől szoktam pozitív visszajelzést kapni, Vandától, de ő épp ott ült velem szemben, úgyhogy félve nyitottam meg az üzenetet és a félelmem nem volt alaptalan.
A következőt olvastam egy  júliusi bejegyzésnél:
Most pedig szeretnék egy részletes választ adni erre:
1. Még szakemberek közt is ritka az olyan, aki valóban szépen és tartósan dolgozik, nemhogy olyanok közt, akik otthon maszekba megoldják Maguknak, mert sajnálnak kiadni 3-4-5 hetente 2000-2500 Ft-ot...
Még az elején szeretném leszögezni, hogy nem azért szeretnék megtanulni gél lakkot csinálni, mert sajnálom a pénzt a körmeimre. Erről szó sincs. Szerintem alapból nem kis pénz megvenni a lámpát, a lakkokat és az összes többi kelléket. Alapból egy darab lakk, ami ráadásul 4ml, ha jól emlékszem 1800 forint körül volt, de kérlek javíts ki, ha tévedek, az utóbbi időben nem vettem gél lakkot.
Elsődlegesen egyszerűen azért szeretném ezt megtanulni, mert érdekel minden, ami körmölakkozással kapcsolatos, szerintem ez nem "bűn".
2. nyilván 2 réteges (legalább) ez a szín 
Két rétegben van.
3. Nekem a 108-as pl egy rétegben is tökéletes már
Az rendben van, de a képen a 109-es látható.
4. Továbbá a fényt sem látom a körmödön, holott a gél lakk 0-ás fénye sokkal intenzívebb és tartósabb, mint a sima Top shine műköröm fényzselé.
Sajnálom, tudod mivel olyan zsugori vagyok, hogy nem költök 3 hetente műkörmösre, ebből következik, hogy nem egy hiper-szuper fényképezőgépem van. Ugyanakkor én szeretem a fényképezőgépemet, de kicsit már eljárt felette az idő és nehéz vele lekapni a körmök valódi állapotát, ha a fényviszonyok nem tökéletesek.
5. A gél lakknak van egy kötési ideje is.. Ki tudja, mennyi ideig lámpáztátok (már, ha lámpáztátok egyáltalán... :D)
A hivatalos Crystal Nailses videó alapján készültek a körmök. Ott elmondják, hogy mennyi ideig kell a lámpázni. És lehet, hogy nem vagyok műkörmös, de bármilyen hihetetlen ennyit tudok, hogy a gél lakkot lámpázni kell.... Sőt megsúgom, hogy ezt még a 6 éves húgom is tudja.
6. valamint elő kell készíteni a körmöt (reszelővel, primerrel, nail prep, stb..)
Épp ez volt a gondom, hogy akkor még nem volt primerem, azóta már van, illetve az összes többi felsorolt dolog megtalálható a készletemben.
7. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bízzátok szakemberre és ne házilag oldjátok meg, mert higgyétek el, hogy többnyire nem fog ennél jobban sikerülni... 
Köszönöm szépen a felettébb kedvesen megfogalmazott tanácsaidat, a kép amihez írtál 2012. júliusában készült. Azóta 2013. márciusát írjuk, sokat gyakoroltam, beszereztem a hiányzó primert és mostanában semmi gond nem merült fel az általam készített gél lakkokkal, de ezt te is láthattad volna, ha több bejegyzést is elolvastál volna, amit ebben a témában írtam. Úgyhogy örömmel jelenthetem, hogy igenis sikerült ennél sokkal jobban. Ráadásul most már egyáltalán nem pattognak le a körmök, 3 hétig remekül bírják, akkor is csak azért szoktuk leszedni őket, mert csúnya a lenövés.
8. Megköszönném, ha felvállalnád a nevedet, ha már ilyen "kedves" hozzászólással gazdagítod a blogomat.

És a ráadás:
 Ugyan a blogon az óra valamiért nem a pontos időt mutatja, de azért a két hozzászólás között eltelt idő jól megfigyelhető. Elnézést kérek, hogy kerek 3 óráig nem válaszoltam, de van más elfoglaltságom is mint egész nap a gép előtt ülni. Mivel 17 éves vagyok nyílván iskolába járok és a kérdéses időpontban még spanyolon voltam. Viszont a hozzászólásokról még emailben is kapok értesítést, úgyhogy a jövőben sem kell izgulni, észre fogom venni a hozzászólásodat a régebbi bejegyzéseknél is.


2013. március 10., vasárnap

Óz, a hatalmas

Az Essence Hungary facebook oldalán lettem figyelmes egy játékra, amire gyorsan be is neveztem. A játék témája az új Óz, a hatalmas című film. Egy ez által inspirált manikűrt vagy sminket kell csak készíteni a nevezéshez. A nyeremények pedig többek között mozijegy, könyvjelző, füzet és bevásárló táska. Külön örülök neki, hogy ezúttal végre nem egy szavazós/lájkolós versenyről van szó. Egy mozijegynek meg különösen örülnék, mert eddig is terveztem a filmnek a megnézését...:)
És akkor a körmök. Engem nem az új, hanem még a régi Óz film inspirált, abból is konkrétan Dorothy, ezért ő került személyesen a gyűrűsujjamra, a mutatóujjamon a jellegzetes piros cipő és a sárga köves út kapott helyet, a többi körmöm pedig fehér-kék kockás lett, ezzel jelképezve Dorothy ruháját.
Egyébként a cipő rajzolás, illetve festés elég nagy mumusom. Egyszerűen soha nem sikerül, most sem vagyok elégedett vele...
 Nektek, hogy tetszik? Jelentkeztetek a versenyre?:)

2013. március 8., péntek

Itt a tavasz

Remélem ti is legalább annyira örültök az állandó napsütésnek és egyre melegedő időnek, mint én. A téli kabátomat felváltotta a piros szövetkabátom és lassan a csizma is a szekrénybe kerül.
Kicsit szerettem volna épp ezért valami virágos körmöt csinálni. Végülis egy rózsás körömre esett a választásom. Viszont, hogy ne legyen túl egyhangú fehér csíkokkal dobtam fel a többi ujjamat. Utólag kicsit megbántam, hogy nem egy árnyalattal világosabb kéket használtam, de azért tetszett a végeredmény.
Élőben nekem jobban elnyerte egyébként a tetszésemet, mint itt képeken, de mondjuk ez általában így szokott lenni.:)
Alapnak egy Miss Sporty lakkot használtam, erre mentek rá a fehér csíkok egy Lovely fehérrel, illetve a kis rózsák, amikhez az Astor Pink Delight-ot, az OPI Big Apple Red-et és az Astor Forest Green-t használtam. Sajnos a fedőlakk felbubisodott, látszik, hogy kifogyott a jó kis Essence BTGN fedőlakkom...

Hogy tetszenek a körmök? Örültök a tavasznak?:)



2013. március 2., szombat

Kedvenc lakk, kedvenc minta

Egyszer már csináltam hasonló mintát a körmömre, nem tudom emlékeztek-e. Egyébként az irodalom füzetembe szoktam mindig ilyen mintát rajzolni, ez olyan 'egyszerű, de nagyszerű'. :)
Mondjuk annyira nem vagyok elégedett a kivitelezéssel, kicsit összecsaptam szerintem, de hétközben csak erre volt időm.
Alapnak az első OPI lakkomat használtam, név szerint az Elephantastic Pinket, ami az egyik kedvencem. Elég régen volt már a körmömön és most újra rájöttem, hogy miért is szeretem annyira. Egyrészt mert pink (a rózsaszín a leggyönyörűbb szín a világon ;) ), másrészt meg olyan kellemes és megnyugtató színe van. A mintát Moyra feketével csináltam, fedőlakknak pedig az Essence BTGN fedőlakkját használtam, ami sajnos vészesen elkezdett fogyni.
 A valós színe inkább a kettő világosabb képen látszik a lakknak.

A végére egy kis Train♥♥:

Nektek melyik a kedvenc pinketek?  Hogy tetszenek a körmök?:)


2013. március 1., péntek

...and that's who i am 5.

Úgy döntöttem, hogy most már elegendő idő eltelt a legutóbbi and that's who i am -es bejegyzés óta, írhatom a következőt. Már alig vártam, még annyi jó képem van lementve.
 i sleep with a stuffed toy - plüssállattal alszom
Mégpedig sokkal. De az első és legfontosabb egy shar-pei (kínai harcikutya), ami a Bundi névre hallgat. De Bundinak gyereke is van, Kis Bundi, illetve van maci, nyuszi, kacsa, cica és még százlábú is az ágyamban. Imádom őket.
 i love house - szeretem house-t
A világ legfantasztikusabb orvosa.:) 
Régen is néztem 1-1 részt a TV-ben, de csak nem rég álltam neki úgy rendszeresen, és örömmel jelentem, hogy már a 6. évadnál tartok.
Egyébként nekem is orvosi álmaim vannak, de, hogy mi lesz, mi nem lesz belőle azt nem tudom, minden esetre jövőre a biosz-kémia faktokat szeretném felvenni és akkor talán egy egész kicsi lépéssel közelebb kerülök a vágyamhoz.
 i love tim burton movies - szeretem a tim burton filmeket
Sok van még, amit nem láttam és amit tervezek, hogy megnézek, de eddig az abszolút kedvencem a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya.
Külön pont jár azért, mert Johnny Depp és Helena Bonham Carter is gyakran megfordulnak a filmjeiben, akiket szintén nagyon szeretek.
 i take things too seriously - túl komolyan veszem a dolgokat
És ebből természetesen rengeteg problémám tud származni. De nem tehetek róla, egyszerűen ha valaki mondjuk piszkál egy idő után már nem tudok rajt mosolyogni (pedig én aztán szinte mindig mosolygok), képes vagyok apróságon napokig/hetekig/hónapokig agyalni, elég könnyen megtudok sértődni (de ezek általában nem tartanak sokáig) és ha valami ciki történik velem biztos, hogy még egy év múlva is összeszorul a gyomrom, ha eszembe jut.
 i have brown eyes - barna szemeim vannak
Pedig annyira, de annyira imádom a kék szemet. Barna szeme olyan sok embernek van és egyszerűen semmi extra nincs benne. Egy szép kék szem meg annyira különleges tud lenni. 
De ennél nagyobb gondom sose legyen...:)
 i love the sims - szeretek simsezni
Vagyis szeretnék, ha lenne időm rá. Régen állandóan ezen a számítógépes játékon játszottam és még most is betéve tudom a pénzkódot (motherlode) vagy a titkoskódot (boolprop testingcheatsenabled true) és még sok másikat, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
A játéknak az összes kiegészítője rajt van a gépemen, egyszerűen képtelen vagyok megválni tőlük és a letöltéseim száma (különböző hajak, ruhák...stb.) már elhagyta a 10 000-et.
 i love leggings - szeretem a leggingseket
Viszont annál jobban tud idegesíteni, ha valaki "cicanacinak" hívja. Nem tudom miért, de ettől a megnevezéstől feláll a hátamon a szőr.
Az egyszerű fekete színű szerintem elég alap darab, szinte minden lány szekrényében megtalálható, akármikor szűkséged lehet rá.
Én személy szerint imádom a színesebb, feltűnőbb darabokat is, eddig a gyűjteményemben van többek között téli mintás, virágos, sőt egy olyan is, amit a "félnővérem" hozott nekem Londonból (ez most az abszolút kedvencem). Azt viszont nagyon tudom utálni, hogyha veszek egy feltűnőbb darabot, megdícséri valaki és jövő héten ő is egy ugyanolyanban jön.... (igen, célzás volt)

Ezúttal van bennünk valami közös?:)



 



Blogszülinapi nyereményjáték - Sorsolás!

Tegnap véget ért a blogszülinapi nyereményjáték, amire nagy örömömre egész sokan jelentkeztetek. Minden plussz esélyt meg mindent beleszámolva 86 jelentkezés érkezett. Nem kis munka volt összeszámolni, kiírni, hogy ki hányadiknak jelentkezett és hasonlók, de sikerült.
Mint már említettem a nyertest a random.org segítségével sorsoltam ki. Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, biztos ti is izgultok már, hogy kinek kedvezett a szerencse, ha egyáltalán volt türelmetek ezt elolvasni...:)
És a nyertes....
 A 22-es számú jelentkező, aki nem más, mint...
 M. !! Gratulálok!!!
 M. tényleg szinte a kezdetektől fogva olvas és buzgón kommentel is, úgyhogy szerintem talán a lehető legjobb helyre kerül a nyeremény. 
Kérlek jelentkezz az anna1116@gmail.com email címen a nyereményedért!
A többieknek pedig azt üzenem, hogy ne csüggedjenek, mert még biztos, hogy csinálok nyereményjátékokat, mert én is nagyon élveztem az egészet és veletek együtt izgultam.:)