2013. augusztus 10., szombat

Nyári körömkihívás - Kagyló

Elérkeztünk a nyári körömkihívás következő feladatához, ami a kagyló inspirálta köröm volt.
Először a gyöngykagylók ugrottak be és már tervezgettem is a körmeimet, amikor eszembe jutott egy kicsit egyszerűbb manikűr.
Alapnak a S-he egyik kék lakkját használtam, erre pingáltam kis buborékokat az OPI Mermaid's Tears-el (haha... milyen találó név a témához :D), a gyűrűsujjamra pedig egy nem épp megszokott színű fésűkagylót festettem a Zoya Aurorával.
Máshol láttam már olyan manikűröket, hogy az összes körömre kagylót festettek, de az nekem már túl sok volt, szerintem így is elég mutatós lett.:)
Sajnos a fedőlakk egy picit elkente a fehér körvonalakat, remélem ezt elnézitek:
A képek minősége miatt elnézést kérek, délután teljesen kiment a fejemből, hogy lefényképezzem őket, mivel anya rávett, hogy menjek el vele és a tornás "csapatukkal" biciklizni (jelenleg teljes mértékben meg vagyok halva és még hátra van 225 guggolás a mai napra...) és azért a lámpa fényes képek nem lettek az igaziak.
Illetve még annyit szeretnék, hogy péntek reggel néhány napra elutazom itthonról, úgyhogy ez most egy időzített bejegyzés, a hozzászólásokra hétfőn vagy kedden mindenképp válaszolok!:)

Nektek hogy tetszenek a körmök?:)




10 megjegyzés: