2013. február 9., szombat

Anya báli francia manikűrje

Mielőtt bármibe belekezdenék, felszeretném hívni a figyelmeteket a blogon zajló nyereményjátékra! Ha még nem jelentkeztetek, nem késtetek le semmiről, itt megtehetitek:


Két hete anyáék bálba mentek és engem ért a megtiszteltetés, hogy megcsináljam a körmeit. Azért így írom ezt, mert anya elég ritkán kér meg, hogy alkossak neki valamit. Most viszont rögtön olyan kéréssel fordult hozzám, amitől egyébként is félek. Ez a mumus pedig nem más, mint a rettegett francia manikűr... Szerintem ez a körömdíszítés egyik legszebb és egyben legkényesebb fajtája. Ha a fehér rész túl vastag lesz vagy nem sikerül egyenesre, akkor az eredmény inkább nevetséges lesz, mint szép.
Ráadásul anya nem is sima francia manikűrt kért tőlem, hanem gél lakkosat. Ez még annyiban nehezíti a dolgokat, hogy itt nem tudsz olyan kis matricát használni, amik úgy megkönnyítik a körömfestést.
Végülis megpróbálkoztam a dolgokkal, alkottam, díszítettem és az eredménnyel egész elégedett vagyok.:)
 Sajnos a képeket nem a saját fényképezőgépemmel készítettem ezért nem épp olyanok lettek, mint amilyeneket szerettem volna, de azért a lényeg talán látszik.:)
Igazából egy teljesen egyszerű francia manikűrt festettem és csak a gyűrűsujjakra alkottam valami kis mintát, ami nem ábrázol semmit, csak elágazó fekete, fehér és csillogós vonalak.

Nektek, hogy tetszik? Szeretitek a francia manikűrt?:)

4 megjegyzés: