2012. március 31., szombat

Ici-pici húsvéti körmök

Ma a tesóim megkértek, hogy fessek valami húsvéti mintát a körmükre...:) Ez azért jelent igazából kihívást, mert az egyik 8, a másik meg 5 éves, tehát elég pici a körmük és egy tíz perc után unni kezdik a dolgot és akkor még ficánkolnak is... De végül sikerült összehoznunk valamit, ami nagyon tetszik nekik és anyának se volt különösebb kifogása ellene...:) Igaz mire végeztem a könyökömig lakkos voltam, mert az idősebbik kistesómnak sikerült belém kennie a hüvelykujját...
Na, de inkább mutatom a képeket...:))

Ez a 8 éves teóm körme...:)


Ez meg az 5 évesé...:)

Majdnem ugyanolyanok lettek, így legalább nem irigykednek egymáséra.:)
Nektek, hogy tetszik?:)


2012. március 25., vasárnap

Egy kis körömápolás

Ma levágtam tövig az összes körmömet, mert valami borzalmas volt az összes... Folyton letörtek, berepedtek meg minden. Úgyhogy most nem valami szépek, de megpróbálom picit megerősíteni őket...

Az első képen a bal, a másodikon a jobb kezem van... Egyszerűen borzalmasan néznek ki a körmeim... Picik és még az előzőleg rajt lévő sárga lakkot se tudtam róla teljesen lemosni, azért ilyen a színük...
A jobb kezemen a hüvelykujjamról meg ne is beszéljünk... Megpróbáltam a lehető legjobban levágni-reszelni, de ez lett az eredménye...



Először Lovely-s körömerősítőt raktam rá, amit megvártam ameddig beszív.

Aztán eszembe jutott, hogy az új Astor lakkjaimra az van rá írva, hogy "A köröm akár 40%-kal erősebb és 15%-kal hosszabbra nőhet!"... Na egy próbát megér, úgyhogy kilakkoztam kékre a körmeimet.



És most várok és várok és reménykedem, hogy javul valamit a helyzet....
Mondjuk így kilakkozva legalább egy fokkal jobban néz ki...

Ti mit használtok körömerősítésre? Nektek mi vált be?





2012. március 24., szombat

Új szerzemények, új alkotás és letörött köröm...

A héten vettem 3 gyönyörű lakkot...:) Kettőt már múlt héten kinéztem, csak akkor nem volt rá pénzem, meg már egy rózsaszínt is nagyon akartam...:)
Astor 880 Forest Green- Ezt a lakkot a DM-be vettem és azonnal beleszerettem a színébe. 1399 ft volt ez a szépség. Egyszerűen gyönyörű ez a sötét zöld.:))

Astor 875 Electric Blue- Ez a másik lakk, amit már kinéztem múlt héten. Az első képen talán jobban visszajön a színe. Egymás mellett voltak a zölddel és szerintem ennek is gyönyörű színe van. Ez is 1399 ft volt, viszont szerencsém volt mert ezt apa megvette nekem...:)
Aden Cosmetics- Ez a lakk is annyira gyönyörű szerintem és pont olyan színű, mint az egyik cipőm.:)) Ráadásul csak 400 ft körül volt... Nem a legtartósabb, de teljesen megérte megvenni.:)

Illetve vettem egy ecsetet is végre, amivel talán könnyebb lesz mintákat festeni.:) Már régóta kerestem ilyent és most találtam... A lehető legvékonyabb végűt vettem meg.:)



És ki is próbáltam az egyik új lakkot meg az ecsetet és ezt alkottam.:) Mindig ilyen mintát szoktam rajzolni az irodalom füzetembe és gondoltam körmön is jó lenne, úgyhogy kipróbáltam...:)






És végül.. Sikerült a fantasztikus ügyességemmel letörnöm a körmömet... Vagyis csak berepedt, de nagyon mélyen... Lemosni is alig tudtam a rajt lévő lakkot... Két napja ragtapasszal az ujjamon mászkálok, nem tudok mit csinálni vele... Annyira mélyen repedt be, hogy addig még levágni se tudom... Valakinek valami tipp?







2012. március 18., vasárnap

Garfield- A macska, aki majdnem olyan lusta, mint én:)

Imádom Garfieldot és most rájöttem, hogy még soha nem is lakkoztam rá a körmeimre... Pedig annyira hasonlít rám... Állandóan csak eszik és legalább olyan lusta, mint én...:D Ráadásul van egy vörös macskám is.:)
Úgyhogy tegnap este nekiálltam olyan 9 körül és 11-ig körmöt lakkoztam, ma délelőtt meg befejeztem. Egy neten talált videó alapján csináltam, de nem lett tökéletes... Ubult bal kézzel kellett csinálnom, úgyhogy kicsit érdekes lett... Jon feje se lett az igazi, de Garfield szerintem egész jól sikerült...:)
Mivel csak három szereplőt lakkoztam rá a körmeimre az egyszínű körmeimet lemattosítottam... (Egyszerűen imádok mattosítani...:D)








2012. március 15., csütörtök

Jön a tavasz

A tavasz örömére ma kis virágos körmöket csináltam...:)

Lefényképeztem a menetét, hogy készült, úgyhogy ti is megcsinálhatjátok, ha tetszik...:)
Nem valami bonyolult, de azért kell hozzá egy kis türelem... Pont végig hallgattam a Nickelback- Here & Now című cd-jét mire végeztem...:)
Na, de inkább jöjjenek a képek...

Először barnára festettem a körmeimet. Egyébként szeretem ezt a barnát. Ajándékba kaptam, Essence-es és néha kicsit bordós árnyalata van.:)

Utána körömpöttyözővel kis világoskék virágokat csináltam rá. Minden szirmuk egy kis szivecske.

Utána pinkkel ugyanilyen virágokat csináltam mindre.


Aztán lilával és végül fehérrel is.


Végül mindegyinek kis sárga pöttyöt raktam a közepére és fedőlakkot raktam rá.:)
Az első képen a bal, a másodikon a jobb kezem van...

És a lakkok, amiket használtam:
-NYC fedőlakk
-Essence "You belong to me"
-S-he citromsárga körömlakk
-Miss Sporty Clubbing Colours lila körömlakk
-Aden Cosmetics fehér körömlakk
-Astor illatos pink körömlakk
-Essence "Very diva" (ami sikeresen lemaradt a képről....)

Nektek, hogy tetszik?:)
Most épp azon gondolkozom, hogy milyen lenne lemattosítva... Szerintetek?:)




2012. március 13., kedd

Astor Lacque Deluxe

Tegnap benéztem a Rossmann-ba és találtam egy gyönyörű Astor lakkot, ami még le is volt árazva 700 ft-ra.:)
A színét nem tudom meghatározni... Először pirosnak néztem, de van benn valami narancsos szín... Fényviszonyoktól függ...:)
Teljes mértékben azért nem vagyok vele megelégedve, mert eleinte két réteget kentem fel belőle, de picit még így is átlátszott a körmöm, úgyhogy késöbb raktam még rá egy harmadik réteget is.
És a képek:

Sajnos a képeken se jön vissza annyira a színe...
Nektek, hogy tetszik?:)

2012. március 10., szombat

Pink lepke

Ma megint alkottam...:)
Igazából az ötlet onnan jött, hogy az egyik barátnőm amikor először megnézte az előző körmömet, akkor egy cutepolish-os lepkeszárnyas videó jutott róla eszébe... Előtte már láttam én is ezt a videót, de most eljutottam odáig, hogy meg is valósítom...:)
A videón narancssárga volt az alap, de az nem igazán megy a ruháimhoz, úgyhogy én pinkkel csináltam... (Mondjuk még nem láttam pink lepkét, de nem baj..:D)
Sajnos annyira nem hasonlít lepkére... Lehet, hogy a szín az oka, de ettől függetlenül szerintem nem lett rossz...:)

bal kéz

jobb kéz

Nektek, hogy tetszik?

2012. március 5., hétfő

Rózsaszín csillogós

Ezeket a körmöket még régebben találtam egy videón és akkor nagyon megtetszettek, de eddig nem mertem megpróbálni megcsinálni őket, mert túl bonyolultnak tűntek...:)
Hát most kijelentem, hogy tényleg az.:D
Na mindegy azért összehoztam valamit, de nem vagyok teljes mértékben megelégedve vele, ráadásul 3 körmömbe sikerült is belenyúlnom...:S
Azt nem tudom, hogy mit ábrázol ez a minta, de eddig mindenki, aki megnézte mást látott benne... Volt már lepke szárny, pók, óriáskerék, napernyő, medúza, sőt még pókhálós lepke is...:D
Ti mit láttok benne?:D

2012. március 3., szombat

Báloztunk

Tegnap az egyik barátnőmmel bálba mentünk és én csináltam meg mindkettőnk körmét...:)
Ő lila ruhába ment, úgyhogy egy lila alapot festettem, amit lemattosítottam és erre raktam kis pöttyöket.
És nagyon jó lett a ruhájához.:D


Nekem zöld volt a ruhám, de olyan árnyalatú lakkot sehol nem találtam... Úgyhogy a már ismert csipkemintát csináltam meg magamnak csak most fehér alappal...:)


Nektek, hogy tetszenek?:) Ti is voltatok bálozni?:D