2012. október 13., szombat

Gél lakk 5. próbálkozás

Képzeljétek jó hírem van!:) Kiderült, hogy miért pattog le a gél lakkom.
Kb. két hete elmentem egy Crystal Nails-es boltba a környéken és megkérdeztem, hogy mi is az az átlátszó folyadék, amit még a hivatalos videón a körömre kennek és azt mondják róla, hogy ettől fog odatapadni a lakk. És már mutatta is az eladó, hogy mi az (ne kérdezzétek mi az, mert fogalmam sincs mit mondott mi a neve) és létezik savasban meg nem savasban és ha kezdő vagyok még akkor inkább a savasat ajánlja és van ceruzában meg ecsetesben... és még sok más... Végülis én egy ecsetes mellett döntöttem, jobban bízok benne.:) Ha jól emlékszem 1890 forintot fizettem érte és nagyon örültem neki. 2 hete hétfőn ki is lakkoztam gél lakkal a körmömet pirosra és nagyon örültem. Lefényképezni természetesen elfelejtettem és mire eszembe jutott már nem volt olyan szép, mert nagyon lenőtt. Végülis csak kettő szenvedett balesetet a 2 hét alatt és az is inkább az én hibámból történt. Tegnap szedtem le a körmömről nagy nehézségek árán...:)
Ma pedig már újra alkottam is. Franciát akartam csinálni magamnak gél lakkal. (Mondjuk nagyon nagy volt a kísértés, mert pénteken vettem egy nagyon szép kék gél lakkot, amire ráadásul szörnyen büszke vagyok, mert a lakkozással keresett pénzemből vettem.:D) Kicsit feldobtam, így nem olyan unalmas, de mégsem estem túlzásba. A mintát sima lakkal festettem, de még mielőtt ráraktam volna a gél lakk fedőlakkját. Kíváncsi vagyok meddig fogja bírni...:) Egyenlőre egész elégedett vagyok vele, bár a körmeim formája valami borzalmas és még a szokásosnál is gyengébbek...







Mondjuk a franciát még tökéletesítenem kellene, nem volt egszerű így, hogy nem ragaszthattam le... Viszont a lepkék nekem nagyon tetszenek rajt.:))
Nektek mi a vélrményetek?

3 megjegyzés:

  1. Nekem is most gél lakkom van, nagyon tetszik ez a dolog, bár sokáig nem akartam kipróbálni, mert én alapból 'körömlakkos' vagyok :P
    Szeretem, ha sűrűn válthatok színt.
    Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, engem is csak ez az egy zavar, hogy most hetekig ugyanaz van a körmömön... viszont azt nagyon élvezem, hogy még egy hét múlva is ugyanolyan szép fényes a lakk, mint az első napon.:)
      köszönöm:))

      Törlés